Står ni som Alla Takläggare ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan takläggare och beställare?

Nej. Alla Takläggare primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med takföretag. Det innebär att Alla Takläggare eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och takläggare.

Redaktör på Alla Takläggare
2021-12-17 : 14:09

Utförligt svar på frågan "Står ni som Alla Takläggare ansvariga i en affärsöverenskommelse mellan takläggare och beställare?"


Alla Takläggare primära funktion är att leverera en förmedlingstjänst som för samman användare med takföretag. Det innebär att Alla Takläggare eller Smartproduktion Sverige AB (som driver hemsidan) är inte del eller juridisk part i de affärsöverenskommelser som ingås mellan beställare och takläggare. 

Vid eventuella tvister som kan uppstå mellan beställare och takföretag, t.ex. missförstånd i offert, skada, tvister gällande arbetet eller utebliven betalning har inte Alla Takläggare eller Smartproduktion Sverige AB något ansvar.

Vid omständigheter som kan härledas till Alla Takläggare, exempelvis felaktiga uppgifter eller bristfälligt utfört arbete har användare ingen rätt att kräva Smartproduktion Sverige AB på ersättning för ekonomisk eller annan skada.


Är du redo att anlita en takläggare?

Alla Takläggare hjälper dig hitta duktiga Takläggare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Takläggare?

Fokus på takläggare & takföretag

Alla Takläggare har samlat alla takläggare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Takläggare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla takföretag som finns på Alla Takläggare.