Vilka takföretag på takföretag får ta del av min förfrågan?

Om du själv har valt ut vilka takföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. I andra fall kan våra experter på Alla Takläggare hjälpa dig genom att matcha ditt önskemål och behov med lämpliga takläggare. Det är du som bestämmer. Läs vårt utförliga svar för att se dina tre alternativ.

Redaktör på Alla Takläggare
2021-12-17 : 09:32

Utförligt svar på frågan "Vilka takföretag på takföretag får ta del av min förfrågan? "


Det är helt upp till dig vilka takföretag som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag. Nedan är tre olika alternativ som finns här på Alla Takläggare

  1. Takföretag valda av dig
    Om du själv har valt ut vilka takföretag du önskar ska motta din förfrågan är det enbart dessa som får ta del av dina uppgifter och förfrågningsunderlag.
  2. Du väljer - vi kompletterar förfrågan
    Har du i samband med att du skicka in offertförfrågan klickat i rutan "Ja, Alla Takläggare får gärna lägga till ytterligare lämpliga takföretag i min förfrågan!" kan våra experter Alla Takläggare även välja ut takföretag som vi anser lämpliga för att motta din förfrågan - utifrån behov och önskemål.
  3. Vi på Alla Takläggare matchar takföretag åt dig
    Har du enbart skickat in en förfrågan utan att själv välja ut takföretag, väljer våra experter på Alla Takläggare ut upp till fem företag som vi tycker är lämpliga efter ditt behov och önskemål.
Tips: Du kan se exakt vilka takföretag som mottagit din förfrågan genom att logga in med din användare! Där kan du även se status , recensera takläggare och mycket mer.

Är du redo att anlita en takläggare?

Alla Takläggare hjälper dig hitta duktiga Takläggare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Takläggare?

Fokus på takläggare & takföretag

Alla Takläggare har samlat alla takläggare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Takläggare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla takföretag som finns på Alla Takläggare.