Så här lyckas ni på Alla Takläggare

För oss på Alla Takläggare är det viktigt att alla takföretag ska ha samma möjlighet att lyckas på hemsidan. Därför har vi valt att arbeta med framgång i form av optimeringspoäng. Desto högre poäng - desto bättre blir resultatet på Alla Takläggare. Det är givetvis många olika faktorer som påverkar företagens poäng, men kortfattat ligger en utförlig, väl uppdaterad och informationsrik företagsprofil till grunden för alla företag som blir framgångsrika på Alla Takläggare. Läs vårt utförliga svar på frågan för bra tips och trix ni som takföretag kan använda!

Redaktör på Alla Takläggare
2021-12-10 : 17:50

Utförligt svar på frågan "Så här lyckas ni på Alla Takläggare"

Vad roligt att ni vill bli ett av våra framgångsrika takföretag på Alla Takläggare! Nedan går vi igenom några punkter som kan hjälpa till att öka era optimeringspoäng.

Alla punkter kan ni justera/lägga till inne i ert företags kontrollpanel här på Alla Takläggare.

 1. Verifiera ert företag på Alla Takläggare 
  Om ni inte redan har en verifierad företagsprofil kopplad till ett användarkonto är detta det absolut första ni bör göra.
 2. Kontaktinformation + fakta om företaget 
  Se till att ha all kontaktinformation ifylld - nummer, mailadress, adress osv. Fyll även i hur många anställda ni har, när ni grundades, en kort beskrivning om företaget och annan företagsspecifik information.
 3. Många filter
  Vi använder filter för att underlätta för besökaren att hitta vad hen efterfrågar, samt för att ni med enkla knapptryck ska ha möjlighet att visa upp information om er som företag. Nedan är olika filterkategorier ni bör klicka i information inom:

  - Arbetsområde
  - Pris
  - Tjänster
  - Produkter/Material
  - Certifikat
  - Samarbeten
  - Språk

  Se till att ha maxat antalet filter som passar för ert företag. Vi har vissa begränsningar för de takföretag som är gratisanvändare på Alla Takläggare, men vill ni lägga till fler filter går det smidigt att ordna genom att bli premiumanvändare för endast 3995kr per år.
 4. Mycket bilder
  Mycket bilder ökar era optimeringspoäng men ger även besökare en bra bild av er som takföretag. Företag med mycket bilder tenderar att få fler förfrågningar.

  Ni lägger enkelt in bilder i er kontrollpanel under fliken "bilder", och kan ändra ordningen på bildflödet genom att dra runt dem.
 5. Samla omdömen
  Se till att samla omdömen på Alla Takläggare. I er kontrollpanel under "fliken "startsida" finns en smidig länk att skicka till kunder.
 6. Sociala medier 
  Har ni sociala medier? Se då till att lägga in dem! 
 7. Länka till er profil på Alla Takläggare från er egen hemsida 
  Vill ni ha hjälp med detta kan ni kontakta oss på 070 681 52 22, så kan vi bistå med hjälp.

Har ni genomfört och vidare hela tiden uppdaterar ovan steg har ni alla förutsättningar för att bli ett framgångsrikt takläggare på Alla Takläggare! 

Ni ser utvecklingen av era optimeringspoäng i kontrollpanelen under inställningar.

Är det något som strular, får ni inte det resultatet ni önskar eller blir företagsprofilen inte som ni önskat? Då är ni givetvis alltid välkomna att kontakta oss på 070 681 52 22 eller info@smartproduktion.se - så hjälper vi er!

Är du redo att anlita en takläggare?

Alla Takläggare hjälper dig hitta duktiga Takläggare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Takläggare?

Fokus på takläggare & takföretag

Alla Takläggare har samlat alla takläggare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Takläggare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla takföretag som finns på Alla Takläggare.