Vi betalar för premium på Alla Takläggare men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat?

Rankingen, det vill säga ordningen takföretag visas på Alla Takläggare, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett takföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Redaktör på Alla Takläggare
2021-12-14 : 17:16

Utförligt svar på frågan "Vi betalar för premium på Alla Takläggare men ligger ändå inte i toppen av några sökresultat? "

Rankingen, det vill säga ordningen takföretag visas på Alla Takläggare, styrs av optimeringspoäng. Desto mer information och innehåll ett takföretag uppger, desto högre optimeringspoäng får det - vilket innebär en placering högre upp. Anledningen till detta är att seriösa företag ska gynnas på Alla Takläggare. Att vara premiumföretag ger alltså inte automatiskt bättre optimeringspoäng, men det förbättrar väsentligt era förutsättningar till högre resultat.

Lugn - Vi hjälper er gärna!

Vi på Alla Takläggare kan givetvis hjälpa er att öka era optimeringspoäng och därmed förbättra er ranking. Ring oss direkt på 070 681 52 22 så ser vi direkt över er profil och vad vi kan förbättra!

Är du redo att anlita en takläggare?

Alla Takläggare hjälper dig hitta duktiga Takläggare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Takläggare?

Fokus på takläggare & takföretag

Alla Takläggare har samlat alla takläggare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Takläggare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla takföretag som finns på Alla Takläggare.