Vad är priset för en taktvätt 2024?

Priset för en standard taktvätt är ca 6.000-9500kr för ett normalstort villatak på 150kvm, inkl. moms och rot-avdrag 2024. Har taket en brantare lutning, runt 30% och uppåt, eller exempelvis takfönster kan priset bli högre.

Redaktör på Alla Takläggare
2021-12-17 : 15:57

Utförligt svar på frågan "Vad är priset för en taktvätt 2024?"

Priset för en standard taktvätt är ca 6.000-9500kr för ett normalstort villatak på 150kvm, inkl. moms och rot-avdrag. Har taket en brantare lutning, runt 30% och uppåt, eller exempelvis takfönster kan priset bli högre.

Prisuppgifterna är endast uppskattade baserat på vår data men varierar givetvis mellan olika takfirmor samt beroende på takets förutsättningar. Om ett företag erbjuder taktvätt till ett högre pris beror det oftast inte på oskäliga priser utan att de exempelvis använder bättre utrustning, inkluderar mer service eller applicerar yttäckning som skyddar taket.

Få ett exakt pris för din taktvätt under 2024

För att få ett exakt pris vad en taktvätt skulle kosta för dig, vänligen skicka in er förfrågan till oss här på Alla Takläggare - så ser vi till att du får offerter från upp till 5 olika takläggare i ditt närområde som erbjuder tjänsten taktvätt! 

Är du redo att anlita en takläggare?

Alla Takläggare hjälper dig hitta duktiga Takläggare, erhålla uppdaterad
information och guider – helt gratis!

Varför använda Alla Takläggare?

Fokus på takläggare & takföretag

Alla Takläggare har samlat alla takläggare på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe

Vi har samlat alla takföretag på ett och samma ställe för att hjälpa dig hitta rätt takläggare för dina behov.

Alltid kostnadsfritt med Alla Takläggare

Du kan räkna med att få en kostnadsfri offert från alla takföretag som finns på Alla Takläggare.